joi, 12 august 2010

Nu vă mai frustrați elevii !

Doamnelor și domnilor profesori,
Nu vă mai frustrați elevii !
Nu-i mai faceți să pară mediocri!
Nu-i mai faceți să vă urască atât de mult încât să dorească să ve extermine!

E nevoie să vă mai spun de ce ?
Nu știți când unul dintre ei are șansa să devină președinte de țară (într-o "dictatură luminată"!), sau prim-ministru, sau ministru al învățământului/de finanțe... ori te miri ce funcție de decizie îi pică pe mână! Nu se știe nici cum își va descărca frustrările pe întregul sistem !
Deci, fiți precauți, amabili, pozitivi, încurajați-i pe toți să aprecieze modul în care vă purtați cu ei! În acest fel veți preveni, poate, întâmplări ca cele pe care le trăim acum, când președintele tuturor românilor e din ce în ce mai înverșunat împotriva slujitorilor școlii.

4 comentarii:

  1. Acum imi dau seama de ce nu ajungem toti presedinti de tara: fiindca profesorii nostri nu ne-au frustrat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-au frustrat profesorii... pe ei nu i-a prea bagat in seama...ci alcoolul i-a distrus si bruma de materie cenusie pe care o mai avea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alcoolul cred ca l-a ajutat sa devina mai dezinhibat si sa aiba mai mult curaj sa atace acolo unde bunul-simt i-ar fi spus ca nu e cazul si nici nu are competenta sa se bage.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai sunt şi alţii influenţaţi de alcool. Dar nu sunt preşedinţi de ţară şi nu cred că se reped fix la beregata intelectualilor.

    RăspundețiȘtergere