sâmbătă, 30 octombrie 2010

Ajutor pentru copii- un gest umanitar

Caraiman Ionela-Laura este învăţătoare la Şcoala cu clasele I-VIII Izvoare, com. Bahna, jud. Neamţ. Răspunde şi la tel. 0764888975.
A scris un comentariu la o postare anterioară, comentariu în care cerea ajutor pentru copiii din acea şcoală. Nu cere mult, doar haine şi încălţăminte cu care copiii să poată veni în continuare la şcoală. (Cadrele didactice din școală au adus deja lucrușoare de acasă.)
Cred că fiecare dintre noi poate oferi acestor copii mult mai mult: caiete, cărţi, jucării...
Să nu uităm că se apropie sărbătorile! Hai să le dăm o mână de ajutor şi, în acelaşi timp, să le facem şi o bucurie!

7 comentarii:

 1. Va multumim ca ati luat in seama anuntul nostru!
  Va rugam, ajutati acesti copii de care nu are nimeni grija. Cu atat mai mult au nevoie de ajutorul nostru!

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi face plăcere să vă ajut.
  Acesta a fost doar primul pas. Voi face demersuri în şcoala mea, în comuna mea şi voi transmite rugămintea prietenilor mei.
  Sper să fie de bun augur!
  Numai bine vă doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Va sunt recunoscatoare, in numele meu si al elevilor ei! Sa speram ca toate gesturile admirabile de implicare, ale persoanelor la care am apelat, se vor materializa in ceva concret care sa ajute micii nostri invatacei.
  Numai bine va doresc si eu!

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mulţţumesc pentru aprecieri şi pentru propunere. Vom discuta, probabil, despre asta.

  RăspundețiȘtergere
 6. Astăzi am pus la poştă şi ultimul colet. Sper să vă fie de folos tot ce v-am trimis!
  Să ne auzim/ citim cu bine!

  RăspundețiȘtergere