luni, 23 iulie 2012

Pregătirea cadrelor didactice pe tematici europene

În perioada 16-17 iulie am participat la programul de formare "Pregătirea cadrelor didactice pe tematici europene", organizat de Institutul European din România, în cadrul unui contract de licitație cu Reprezentanța Comisiei Europene în România.
Cursul s-a desfășurat în București și s-a bucurat de o foarte bună organizare (mulțumim coordonatoarei de proiect Cornelia Predoiu!) și de prezența a doi formatori excepționali: Adriana Sofronea și Mihai Manea.
Activitățile au fost interesante, informațiile primite ne vor fi utile, iar caracterul predominant practic-aplicativ a fost apreciat de toți participanții.Marile etape ale construcției europene, instituțiile și organismele UE, cetățenia europeană, proiectare de lecții- la diferite discipline de învățământ sau ca activități extracurriculare-, informații despre programul Comenius, materiale informative și de folosit la clasă... toate acestea le pot pune la dispoziția celor ce doresc să proiecteze și să desfășoare cu elevii activități pe tematici europene.

5 comentarii:

 1. Pare interesant. Te voi contacta pentru materiale.

  RăspundețiȘtergere
 2. Se mai tin astfel de cursuri?

  RăspundețiȘtergere
 3. Te rog sa imi trimiti si mie materialele. Adresa mea de e-mail o stii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dacă se mai ţin astfel de cursuri, aflaţi de la IER. Materialele vi le pun la dispoziţie oricând aveţi nevoie.

  RăspundețiȘtergere
 5. I visited many web pages except the audio quality for audio songs present at
  this web page is truly marvelous.
  Take a look at my homepage :: bmi calculator for females

  RăspundețiȘtergere